Lidmaatschap

Alumnivereniging Tilia bestaat om het contact tussen oud-leden van studievereniging Tilia te behouden en het contact met de huidige leden van Tilia te bevorderen. De alumnivereniging organiseert een aantal sociale en leerzame activiteiten per jaar. Ook informeert de alumnivereniging haar leden over leuke en interessante activiteiten van studievereniging Tilia die openstaan voor alumni. Last but not least onderhoud je door lid te worden diverse sociale contacten met talentvolle (oud) Tilianen.

Ben je lid geweest van Tilia en wil je betrokken blijven bij de vereniging? Voor slechts € 7,50 per jaar kan je je inschrijven bij Alumnivereniging Tilia door ons te emailen! Twijfel dus niet en schrijf je snel in. Na aanmelding ontvang je van ons een e-mail met de betalingsgegevens.